0485 769018 info@ecopall.nl

Product en proces info

Importeur, Distributeur en installateur

Wij zijn importeur, distributeur en installateur van de beste merken, en leveren door heel Nederland. Wij zijn kennis partner voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor hun energiebehoefte. Wij informeren en adviseren over de meest geschikte oplossing.

 

CAMINO DESIGN

Al meer dan 40 jaar zet Camino Design Company, een familiebedrijf, zich in voor het genereren van warmte op een handige, economische en milieuvriendelijke manier en in overeenstemming met de vraag. Met een grote verscheidenheid aan uitstekende productontwikkelingen en probleemoplossende oplossingen heeft Camino Design mijlpalen gecreëerd die hen vaak tot de voorloper en trendsetter voor hun hele branche hebben gemaakt. De oriëntatie van Camino Design is beslist internationaal – aangezien het exporteert in veel Europese landen, waaronder Nederland, Spanje, Frankrijk, Italië, Cyprus, Bulgarije en in de nabije Balkanlanden.

D'Alessandro Termomeccanica

Het bedrijf D’Alessandro Termomeccanica produceert sinds 1980 generatoren voor verwarming door biomassa en besteedt veel aandacht aan het ontwerp en technologisch onderzoek voor alternatieve verwarmingssystemen. De hoge kwaliteitsnormen voor producten en productieprocessen zijn UNI EN ISO 9001: 2008 en volgens de Europese normen EN 303-5: 2004 (klasse 3) en EN 303-5: 2012 (klasse 5) gecertificeerd. De warmtegeneratoren zijn vervaardigd om vaste brandstoffen te gebruiken, met name pellets en biomassa afkomstig van landbouw- en bosbouwresiduen die een grote hulpbron zijn voor de mens en voor het behoud van de planeet.

NORDICA-EXTRAFLAME

La Nordica is een leider op het gebied van houtgestookte verwarmingstoestellen en heeft een uitstekende reputatie voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor de steeds specifiekere en veeleisende eisen van vandaag. Het uitgebreide assortiment van La Nordica, waaronder klassieke, rustieke en moderne productfamilies, aandacht voor detail en een constante uitstekende kwaliteit bewijzen de geldigheid van deze reputatie. La Nordica brengt materialen van topkwaliteit, nauwkeurige afwerking en aandacht voor detail – kortom de beste aspecten van Italiaans design – Ecopall is er trots om dit merk met bijzonder goede reputatie in het assortiment te hebben.

DutchEnglishGerman