0485 769018 info@ecopall.nl

BOXMEER | Als Importeur, distributeur en specialist van duurzame installaties heeft Ecopall B.V.een serieuze reputatie opgebouwd bij groendenkende ondernemers. Maar de Boxmerenaren willen ook de particulier helpen met verduurzamen. Met name op het gebied van zonnepanelen biedt Ecopall B.V. serieuze mogelijkheden. Onder het genot van een goede kop koffie vertellen Bas Aarts en Johan de Kievit graag meer.

Het goedgemutste duo geeft aan veel bezig te zijn met projecten bij zowel kleine en grote bedrijven. Met oog op 2023, waarin iedere ondernemer minimaal een energielabel C moet dragen, zijn er voldoende projecten. “In de loop der jaren hebben wij hier natuurlijk veel kennis mee opgedaan. Kennis die wij graag ook bij de mensen thuis brengen” vertelt Bas. “Wij begrijpen best dat niet al onze techniek bij iedereen in de woning past. Zo’n pellet kachel is misschien wat veel van het goede. Maar onze zonnepanelen passen perfect.” Johan springt zijn collega bij: “Precies! En tussen de projecten door hebben wij genoeg mogelijkheden om ze bij jou thuis te leggen.” Enthousiast en zelfverzekerd zet Bas zijn kopje terug op tafel: “Binnen veertien dagen zijn ze gelegd!” 

Optimale werking
Ecopall heeft jarenlange ervaring met het adviseren, fabriceren en monteren van PV-systemen. Dat is de benaming voor aan elkaar gekoppelde zonnecellen, de bedrading en eventuele accu’s. Bas: “Belangrijk om te weten is bijvoorbeeld de hellingshoek en de richting van waarin het paneel staat ten opzichte van de zon. Dit heeft invloed op de uiteindelijk opbrengst. Wij maken graag een berekening voor je zodat de panelen optimaal werken.” Johan: “En ook als je al zonnepanelen hebt kun je eens bij ons binnenlopen. We vertellen graag meer over het aantal kWh dat je per jaar bespaart, de verhouding tussen de systemen en het stroomnet, en hoe je die het uiterste uit kunt halen.”

Blinde offertes
“Belangrijk om te vermelden is dat we eerst altijd de klanten bezoeken voor we een offerte maken”, vult Johan aan. “Dat vinden we heel belangrijk. We gaan geen blinde offertes maken. Iedere situatie ziet er anders uit en heeft unieke oplossingen nodig.” Bas: “Daarnaast vinden we het belangrijk dat we weten wie je bent. Een stukje klantenbinding. Waar zie je dat nog?” Johan “Inderdaad. Daarom willen we altijd even een kijkje thuis nemen. We doen het óf goed, óf niet. We stoppen pas als je honderd procent tevreden bent!”

AfbeeldingZonnepanelen kunnen ook prima op de schuur.

Nazorg
En die tevredenheid moet ook na plaatsing op hoog niveau blijven. Zodoende dat Ecopall het onderhoud en de nazorg blijft uitvoeren. Bas benadrukt dat bijvoorbeeld het schoonhouden van de panelen niet moet worden onderschat. “Dat vergt wel wat kunde. Daarom doen we dit het liefste zelf, zodat we zeker weten dat alles naar wens blijft.”

Interesse?
Wie nu investeert in zonnepanelen heeft dit met drie tot vier jaar terugverdiend. Het loont dus zeker te moeite om eens bij Ecopall te informeren. “Loop eens binnen bij ons op de Bereklauw 1 te Boxmeer. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag vrijblijvend de mogelijkheden.”

Website www.ecopall.nl          contact info@ecopall.nl          tel: 0485-769018

Afbeelding
DutchEnglishGerman