0485 769018 info@ecopall.nl

ZONNE ENERGIE

Zonnepanelen

Een zonne-installatie voorziet u van écht duurzame en milieu vriendelijke energie. Fossiele brandstoffen raken op en vervuilen de aarde zoals u misschien al weet. Met een zonne-installatie wekt u zelf stroom op. Daardoor vermindert u de belasting van het milieu.

Met de juiste expertise kunnen zonnepanelen dé oplossing zijn voor een grote besparing op uw energiekosten.

Zonneboiler

Voordelig warm water

Bijna de helft van uw energie(kosten) voor warm water kunt u besparen als u kiest voor een zonneboiler. Bovendien voorkomt u flinke hoeveelheden CO2 uitstoot omdat zonne-energie gebruikt wordt in plaats van fossiele brandstoffen. Een zonneboiler is duurzaam, want zonlicht / warmte raakt niet op.

Met ons Zonneboiler systeem wordt de energie van de zon gebruikt om uw douche-, bad- en keukenwater te verwarmen. Door plaatsing van een Zonnecollector op het dak wordt middels het daglicht de vloeistof in de zonnecollector verwarmt. Deze vloeistof wordt vervolgens in een gesloten circuit omgezet naar warm water voor uw dagelijkse consumptie. Door namelijk de vloeistof rond te pompen in het voorraadvat /boiler wordt de warmte afgegeven aan het leidingwater. Omdat de ketel minder hoeft te branden wordt tot 60% van het gasverbruik voor tapwater uitgespaard.

In de zomer volstaat de door de zonneboiler opgewekte warmte voor een groot deel in uw dagelijkse behoefte van het warm water. Mocht dit te weinig zijn, dan verwarmt de cv ketel het resterende.

DutchEnglishGerman