0485 769018 info@ecopall.nl

Zonnepanelen
merken

Bekijk onze merken

Zonnepanelen merken:

N Canadian Solar
N Hanover Solar
N Huawei
N JA Solar
N Jinko
N LG
N Longi Solar
N Panasonic
N Trina Sola

Canadian Solar

Canadian Solar werd opgericht in 2001 in Canada en is een van ‘s werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Deze toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsche modules wint vele prijzen en investeert aanzienlijk in R&D, getuige recordbrekende cell efficientie en duizenden wereldwijde patenten.

In de afgelopen 21 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 50 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld. De huidige productie omvat 17 fabrieken met een totale capaciteit van 16 GW.

Hanover Solar

Hanover Solar is de producent van standaard zonnepanelen en maatwerk zonnepanelen in elke vorm, maat, dikte, kleur, output, geframed of ongeframed. Hanover Solar is in 2008 opgericht in Duitsland en heeft 2 eigen productlocaties in Azië. De focus ligt op hoge kwaliteitsproducten met een hoge output

Huawei

Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie.
Door AI en Cloud te integreren, ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën met Solar PV voor een optimale energieopwekking, waardoor Solar PV installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar functioneren met behulp van slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Deze nieuwe technologie kenmerkt zich als krachtige fundering om de
toepassing van Solar PV verder vorm te geven als belangrijkste duurzame energiebron.

JA Solar

JA Solar is één van de grootste Chinese producenten in de zonne-energiebranche. Doordat JA Solar het volledige productieproces van zonnepanelen en cellen in eigen beheer heeft, is deze fabrikant in staat een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen.

In de afgelopen 15 jaar heeft JA Solar met succes meer dan 50 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 135 landen over de hele wereld. Het bedrijf staat al verschillende opeenvolgende jaren genoteerd op de Fortune China 500 en Global Top 500 New Energy Enterprises.

Jinko

Jinko Solar is een van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van zonnepanelen ter wereld en verscheepte 65 GW aan zonnepanelen in meer dan 100 landen. Jinko Solar is goed voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 25 GW verspreid over 9 wereldwijde fabrieken.

Deze wereldspeler heeft met recht een plek verworven in de top producenten van zonnepanelen en wafers. De mondiale vertegenwoordiging van Jinko Solar is een feit en ook in Nederland worden al heel wat daken gevuld met Jinko Solar zonnepanelen.

LG

LG maakt al geruime tijd uitstekende zonnepanelen die op alle fronten hoger scoren dan de gevestigde orde.
Het verschil zit ‘m in het detail, weten ze bij LG. Dat blijkt dan ook uit de waarderingen: Al drie jaar op rij is de fabrikant de trotse winnaar van de Inter Solar Awards én van de Plus X Awards. De panelen van LG Solar zijn niet alleen duurzaam en rendabel, maar ook van zeer goede kwaliteit.

Longi Solar

Wat LONGi Solar met name bijzonder maakt is de productie van wafers, oftewel zonnecellen. Waar andere solar fabrikanten hun cellen inkopen, is LONGi Solar verantwoordelijk voor zijn eigen productie. Met meer dan 17.000 medewerkers in 12 landen is deze wereldspeler de echte nummer één in de productie van high efficiency monokristallijne zonnecellen.

In 2008, 12 jaar na de oprichting is het LONGi Solar beursgenoteerd aan de Shanghai Stock Exchange.

Panasonic

Panasonic produceert de meest hoogwaardige zonnepanelen ter wereld. Zij hebben 40 jaar ervaring in deze ontwikkeling. Zij bezitten de meeste patenten en besteden jaarlijks veel tijd aan research. Panasonic is een wereldwijd concern dat meer dan 100 jaar bestaat. De Panasonic HIT serie genereert het hoogste rendement per m2, daarom heeft u met deze panelen de meeste opbrengst.

Trina Solar

Trina Solar behoort al jaren tot de grootste Tier 1 zonnepanelen fabrikanten ter wereld. Trina Solar is opgericht in 1997 en is sinds 2006 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten én het is ook financieel de meest gezonde.

De zonnepanelen van Trina Solar presteren erg goed – ook op dagen met weinig licht. Daarbij zijn de zwarte panelen een plaatje op donkere daken. Alle Trina zonnepanelen krijgen en eigen serienummer, worden na

Zonnepanelen

Van advies tot installatie en onderhoud

Contacteer ons voor

N Installatie van zonnepanelen
N Advisering en berekeningen
N Onderhoud van bestaande Installaties

Wilt u zonnepanelen op uw dak?

DutchEnglishGerman